Opiskelijan bravuuri! Mutta voi mämmi, kun tämä nykymaailma on kääntynyt päälaelleen! Yhdestä vaivaisesta tonnikalasäilykkeestä voi joutua pulittamaan jopa 1,50€! Sikariistoa!

Joka tapauksessa päätin leikkiä vanhoja hyviä aikoja, ja kasata oikein perusopiskelijapäivällisen.



Tarvitset:

1 sipuli

Pari valkosipulinkynttä

1 prk tonnikalaa

Chilijauhetta, sitruunapippuria, basilikaa

Puoli tölkkiä paseeratua tomaattia/tomaattimurskaa (ainakin Ruotsin puolella paseerattu tomaatti oli rutkasti halvempaa kuin murska - ja sitä paitsi se on mielestäni parempaa!)

Ja mikäli haluaa leikkiä edes hetken porvaria, voi sekaan heittää 2 rkl Creme Bonjour valkosipuli tuorejuustoa.


Kuullota sipuli öljy tilkassa ja lisää valkosipuli & tonnikala. Kippaa tomaattihärpäke sekaan. Mausta ja anna porista hetki. Valmistuu näppärästi sillä aikaa kun pasta kiehuu.


Tarjoa lisänä perusmakaronia, mikäli haluat makunautinnosta ja -elämyksestä täydellisen. Jos haluat kruunata annoksen juustoraasteella, tuo se ateriaan ripauksen luksusta.


Neiti Mansikkatarha