Tässä muutama näyte tämän vuoden joulukorttiaskartelusaaliista. Voin kertoa, että muutaman kerran projektin aikana tarvikkeet pääsivät loppumaan ja loppujen lopuksi minusta taisi tulla askartelu- ja lankakauppojen kanta-asiakas.

Tänä vuonna kortit tuppasivat olemaan varsin sini- tai valkovoittoisia. Kuvien oton jälkeen huomasin vielä, että en ollut kuvannut yhtään muun värisiä kortteja tänne esimerkiksi. No mielestäni nämä olivat niitä onnistuneimpia yksilöitä. Ehkä tämä kertoo jotain tasostani...

 

2162261.jpg

Tässä enkelin siipiä suoraan Tiimarin alekorista. Toiseen korttiin löysin yhden Hyvää Joulua -tarran, mutta muuten kaikki kortit olen kirjoittanut käsin, kuten kuvasta ehkä huomaa. Jostain syystä rakastan tuota pitsiä ja olenkin ostanut sitä pian satoja metrejä!

2162267.jpg

Joulukuusia ja lasipalloja. Kiinnitin kuuset kohoketarroilla, jotta ne olisivat hieman kolmiulotteisemman näköisiä. Oikeassa ja vasemmassa reunassa oleviin kuusien taustalla on valkoista kangasta, jonka pilkut yrittävät muistuttaa lumisadetta. Keskimmäisen kuusen taustalla on kuitupaperia, vai mitä se oli.

2162277.jpg

Tässä on pari kappaletta huovutuksen jälkeistä masennusta. Nämä kortit olivat hienompia idea- kuin toteutustasolla. No yrittäminen on kai tärkeintä. Vinkkinä voin kertoa, että suurin haaste oli huovutetun kuvan liimaaminen kartonkin. Kuten kuvasta huomaatte, niin aika törsteisiähän nämä ovat...

2162278.jpg

Tässä vielä pari näkemystä joulukuusikorteista. Vasemman puoleiseen korttii olisi ehkä paremmin sopineet jotkin värikkäämmät helmet, ja tässä kuvassa ne näyttävät entistäkin tummemmilta. Oikeanpuoleinen kortti on minusta jotenkin sairaalla tavalla venäläistyylinen. Kortin pitsikehys muistuttaa minusta kovin paljon postimerkkiä.

Terkuin
Neiti Omenapuu