Reseptin tekstit näkyvät varsin huonosti, joten kirjoitan ohjeen vielä kertaalleen tähän alle. Tästä ruuasta tuli mieleen kovasti lapsuus ja äidin tekemä Italianpata, vaikka siihen aikaan soijan tilalla käytettiinkin jauhelihaa ruokakeon päällä komeili vieläkin suurempi kasa ketsuppia.

Ruokaa varten tarvitset:

Soijarouhetta, makaronia, tomaattimurskaa (1tölkki), hernemaissipaprikaa (n.½pussia) sekä mausteita (esim. soijakastiketta, kasvisliemikuutio, pippuria, chiliä...)

1. Hienonna sipulit sopivan kokoisiksi kuutioiksi.

2. Lisää soijarouhe kiehuvaan veteen ja anna niiden turvota 10-15min. Lisää keitinveteen mausteita (esim. kasvisliemikuutio), jotta mausteet ehtivät tarttua soijapaloihin.

3. Kuulota siput ja valkosipuli tilkassa öljyä. Lisä sekaan turvonneet soijat ja tölkki tomaattimurskaa. (Tarvittaessa voit suurustaa kastiketta!)

4. Keitä makaronit ja hernemaissipaprika kypsäksi.

5. Kun makaronit ja soijakastike ovat valmiita, niin sekoita ne keskenään.

6. Lisää ruoan sekaan mieleisesiä mausteita, sekä anna sen hautua hetki kannen alla. Tarjoile ruoka salaatin kera!