Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus matkata äidin ja isän jääkaappia verottamaan, joten päätin leipoa pizzan, johon tyhjennän jo valmiiksi tyhjän jääkaapin sisällön. Opiskelijabudjetilla kun elellään, niin kaikki turhat hienostelut riisutaan pizzasta pois ja tonnikalakin jätetään väliin, kun se ei ole suosikkilistallani ykkösenä.

Jotta pizza olisi edes vähän niinku terveellisempää, niin tein pizzapohjan ruisjauhoihin. Ohjetta en nyt tarkasti osaa antaa, mutta luonnollisestikin osa vehnäjauhoista korvataan ruisjauhoilla. Nykyään harvoin tulee edes tehtyä pizzapohjaa pelkkiin vehnäjauhoihin.

Täytteeksi kaivelin kaapista

ananasta! (se on aivan ehdoton suosikki pizzassa kuin pizzassa)

tomaattia renkaina

paprikaa

juustoa

Lisäksi laitoin pohjalle alimmaiseksi Sambal Oelekia, joka on uusin maustetahasuosikkini. Kannattaa olla huolellinen, ettei tahnaa mene liiaksi pohjalle, sillä muuten saattaa pizza jäädä syömättä :D Ripottelin päälle valkosipulimurskaa ja lopuksi ketsupin. Ketsupin päälle laitoin pienen osan juustoraasteesta, jotta täytteet tarttuvat paremmin kiinni.

Rakkautta lennätellen ja hyvää ystävänpäivää alustavasti toivottaen

Neiti Omenapuu